Κατερινόπουλος: 100% εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι των παιδιών στην Πάτρα- «Δεν θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες»

Κατερινόπουλος: 100% εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι των παιδιών στην Πάτρα- «Δεν θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Δράστες και όχι έναν δράστη βλέπει στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, ο ταξίαρχος ε.α Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος δήλωσε πεπεισμένος ότι πρόκειται 100% για εγκληματική ενέργεια.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των καταθέσεων, όπως είπε αλλά ξεκαθάρισε ότι «Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος που όπως έχω πει και στο παρελθόν είναι μέχρι στιγμής το έγκλημα του αιώνα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας και είναι και θέμα από κει και πέρα όσων πρέπει να ακολουθήσει ο εισαγγελέας, τόνισε.

«Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Ας κάνουμε λίγη υπομονή οι μέρες θα το δείξουν. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν φτάσουν πρώτα στον Εισαγγελέα» είπε.

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα» ενώ εκτίμησε ότι σε μία μιάμιση εβδομάδα θα έχει διευθετηθεί η υπόθεση.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει να γίνει σύγκριση του θανάτου της Τζωρτζίνας, του παιδιού που κατέληξε τελευταίο, με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει.

«Οι δράστες είναι ίδιοι. Δεν μπορούμε να έχουμε διαφορετικούς δράστες. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν»

Δεν είναι μόνο οι τοξικολογικές αλλά και οι υπόλοιπες ανακριτικές εκθέσεις» επισημαίνει.

Ο κ. Κατερινόπουλος κατέληξε λέγοντας πως «Τώρα ναι, απορρίπτω το ενδεχόμενο του παθολογικού θανάτου. Τώρα πιστεύω ότι 100% είναι εγκληματική ενέργεια».

Με πληροφορίες του Star

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΗΓΑΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Ελλάδα / «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας του κεντρικού συστήματος

Η τοποθέτηση του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας έρχεται μετά τη σύγχυση που προκάλεσαν δηλώσεις του Μοσέ Πατέλ, επικεφαλής του Οργανισμού Αντιπυραυλικής Άμυνας του Ισραήλ
THE LIFO TEAM
PISA ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ελλάδα / PISA 2025: Κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ η Ελλάδα σε Μαθηματικά, Ανάγνωση και Φυσικές Επιστήμες

Σχεδόν ένας στους δύο 15χρονους δεν φτάνει το βασικό επίπεδο στα Μαθηματικά, ενώ η Ελλάδα παραμένει κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ και καταγράφει έντονες ανισότητες, προβλήματα πειθαρχίας και ελλείψεις προσωπικού στα σχολεία
THE LIFO TEAM