Κατασχέθηκε στην Ιταλία το «Αίολος Κεντέρης»

Κατασχέθηκε στην Ιταλία το «Αίολος Κεντέρης» Facebook Twitter
6

Στην κατάσχεση του πλοίου της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου προχώρησαν οι αρχές στην Ιταλία, για χρέη της εταιρείας. Την είδηση αναφέρει το σάιτ της Λέσβου emprosnet.gr, το οποίο επισημαίνει ότι πηγές προσκείμενες στην εταιρεία επιβεβαιώνουν την κατάσχεση, ενώ δεν δείχνουν να ανησυχούν αφού η κατάσχεση έγινε για χρέος της τάξης των 260.000 ευρώ που οφείλει η εταιρεία σε έναν προμηθευτή της. Ο τελευταίος φαίνεται πως κατάφερε να εκδώσει διαταγή πληρωμής χωρίς να το καταλάβει η διοίκηση της ΝΕΛ.

Η ΝΕΛ επισημαίνει ότι αυτή η κατάσχεση δεν αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για το πλοίο που βρίσκεται σε επισκευές, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Εφοπλιστής», το πλοίο θα συνδέει καθημερινά την Αγκούστα της Σικελίας με τη Βαλέτα (Μάλτα). Το πλοίο θα διανυκτερεύει στη Μάλτα και λέγεται ότι θα λειτουργεί ως πλωτό καζίνο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ξέχασες το ...ατύχημα με το μηχανάκι, 1-2 μερες πριν την έναρξη της ολυμπιάδας του 2004? Ξέχασες ότι τον αντικατέστησαν απο σημαιοφόρο την τελευταία στιγμή? Ξέχασες ότι η ιστορία αυτή βρωμούσε από μακριά?

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ