Στον εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγείται σήμερα, Τετάρτη, η μητέρα της 14χρονης ανήλικης από το Βόλο που είχε πέσει θύμα ασέλγειας από 55χρονο επιχειρηματία ο οποίος συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου του νησιού, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί και ο ίδιος ο δράστης.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος», μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της υπόθεσης, τώρα η μητέρα της ανήλικης φαίνεται να τα «γυρίζει».

 

Έτσι, από εκεί που έλεγε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στον επιχειρηματία για να πάρει την ανήλικη κόρη της και να πάνε διακοπές στην Κέρκυρα, πλέον υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τίποτα. Τονίζει, μάλιστα, πως η 14χρονη αποφάσισε να πάει μαζί του χωρίς να την ενημερώσει και όπως λέει αν το γνώριζε δεν θα έδινε την έγκρισή της γι' αυτό το ταξίδι.

 

Η 14χρονη βρίσκεται σε χέρια έμπειρων αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου. Ο 55χρονος επιχειρηματίας φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη.

 

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ο επιχειρηματίας είχε πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της μικρής, την οποία βοηθούσε οικονομικά επειδή ήταν φτωχή. Φέρεται να της πλήρωνε πολλές φορές το ενοίκιο και να της έδινε χρήματα.

 

Πληροφορίες θέλουν, επίσης, ο 55χρονος να διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία.

 

Πηγή: Ταχυδρόμος, magnesianews.gr