Δολοφονία στην Καβάλα: Περίμεναν 52χρονο έξω από την επιχείρηση όπου δούλευε

Δολοφονία στην Καβάλα: Καρτέρι θανάτου σε 52χρονο έξω από την επιχείρηση όπου δούλευε Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Καβάλα με θύμα έναν 52χρονο. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 52χρονος άνδρας έφτασε στη δουλειά του το πρωί, σε εργοστάσιο μαρμάρων στη Χρυσούπολη. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, δέχτηκε τα καταιγισμό πυρών από αγνώστους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ερευνάται αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και καρτέρι θανάτου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ