Κανονικά πλέον οι πτήσεις στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Κανονικά πλέον οι πτήσεις στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
0

   

Κανονικά εκτελούνται οι προσγειώσεις των αεροπλάνων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα είχαν σημειωθεί μικροπροβλήματα λόγω της ομίχλης.

 

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με πιθανότητα για παροδικά έντονα φαινόμενα, προβλέπει για σήμερα στη Θεσσαλονίκη η ΕΜΥ. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM