ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

«Καμπάνα» για ιερέα που οδηγούσε μεθυσμένος στη Λαμία

«Καμπάνα» για ιερέα που οδηγούσε μεθυσμένος στη Λαμία Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / Eurokinissi
1

Την «καμπάνα» του δικαστηρίου άκουσε το πρωί της Δευτέρας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας ένας ιερέας ο οποίος είχε βρεθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πρόκειται για ιερέα από χωριό πλησίον της Φθιώτιδας, ο οποίος μετά από έλεγχο της τροχαίας, είχε συλληφθεί στη Ροδίτσα Λαμίας, να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών με 3ετη αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ. Επιπλέον του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας για 10 ημέρες.

Σύμφωνα με το lamiareport o ιερέας άσκησε, όπως είχε δικαίωμα, έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς.

Ελλάδα
1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM