Καματερό: Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο, συνελήφθη ο κηδεμόνας του ζώου

Καματερό: Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο, συνελήφθη ο κηδεμόνας του ζώου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένας σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο αγόρι στο Καματερό, με συνέπεια το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη ο κηδεμόνας του ζώου. 

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Κυριακής, στην οδό Μυκηνών στο Καματερό, ο σκύλος διέφυγε της προσοχής του κηδεμόνα του και επιτέθηκε στο 9χρονο παιδί, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ. 

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία, με τραύματα από δαγκωματιές στο δεξί χέρι και πόδι. 

Ο κηδεμόνας του σκύλου συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση βλάβης από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς. Αργότερα, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM