Καλύβια: Αύριο η απολογία της 44χρονης DJ για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα

Καλύβια: Αύριο η απολογία της 44χρονης DJ για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Αύριο, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, θα βρεθούν ξανά ενώπιον του ανακριτή η 44χρονη DJ από το Αζερμπαϊτζάν και τέσσερις συγκατηγορούμενοί της στην υπόθεση της ομάδας διακίνησης ναρκωτικών.

Τους συνέλαβε η Αστυνομία έπειτα από επιχείρηση σε πάρτι που διοργανώθηκε από τη βασική κατηγορούμενη σε βίλα στα Καλύβια Αττικής.

Η 44χρονη DJ και οι τέσσερις συγκατηγορούμενοί της για κακουργήματα ζήτησαν και έλαβαν σήμερα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκαν οι άλλοι πέντε συλληφθέντες που είναι αντιμέτωποι για το πλημμέλημα της κατοχής ναρκωτικών.

Και οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την επιβολή όρων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως οι ναρκωτικές ουσίες που εντοπίστηκαν στη βίλα, ήταν για ιδία χρήση.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM