Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στους δρόμους της Καλαμάτας, όταν οδηγός δικύκλου, επιχειρώντας να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, εμβόλισε μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε 24χρονο οδηγό να σταματήσει για τυπικό έλεγχο. Ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη μέσα στην πόλη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, συγκρούστηκε σκόπιμα με μία από τις δύο αστυνομικές μηχανές.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ηλικίας 33 και 35 ετών, καθώς και ο ίδιος ο οδηγός. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 24χρονος στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της δεύτερης μηχανής.
Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Η αστυνομία προχώρησε στην κράτησή του και διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.