Συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά τμήματα του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονία, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

 

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η διακοπή κυκλοφορίας συνεχίζεται στα ακόλουθα σημεία:

 

-Στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδικίων-Σχολαρίου στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου

-Στο 1ο χλμ Λαγκαδά - Ηρακλείου

-Στο 1ο χλμ αγροτικής της ασφαλτοστρωμένης οδού Λαγκαδά - Ασσήρου

-Στην Ε.Ο. Πενταλόφου - Σίνδου (Θέση Βουστάσια)

-Στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό και από την προέκταση Πόντου προς Σίνδο.

 

 Στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία

 

Στο οδικό δίκτυο της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση:

 

-Στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου - Φαναρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Καρτερών στο ύψος των δημοτικών διαμερισμάτων Κάτω Ποταμιάς και Ακροποταμίας, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού και στην επαρχιακή οδό Μανδρών - Γαλλικού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μανδρών.

 

-Στη Χαλκιδική, στο 1ο χιλιόμετρο σε οδό που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών - Σιθωνίας, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας - Βραστάμων και σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα.

 

-H κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί από τις 7 το βράδυ χθες στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας - Αγίου Σπυρίδωνα, στην Πιερία.