Κακοκαιρία «Ελπίς»: Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - Στο «σκοτάδι» και περιοχές της Αθήνας

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της κακοκαιρίας σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Σε αρκετές από τις περιοχές υπάρχουν δυσκολίες και στην πρόσβαση των συνεργείων του διαχειριστή στις βλάβες, λόγω των χιονοπτώσεων.

Στην Αττική διακοπή της ηλεκτροδότησης σύμφωνα με το skai.gr που επικαλείται τη ΔΕΔΔΗΕ έχει σημειωθεί σε Κάτω Σούλι, Σχοινιά, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Λούτσα, Παλλήνη, Πικέρμι, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Κάντζα, Παλλήνη, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αλσούπολη, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Χολαργό.

Στην Εύβοια τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών. Οι βλάβες εντοπίζονται στο Μαντούδι, το Αλιβέρι, τα Ψαχνά και τους Ωρεούς.

Διακοπές σημειώνονται στην περιοχή της Θήβας περί τη λίμνη Υλίκη και στο Πήλιο προς τη νότια πλευρά του. Η ηλεκτροδότηση των Σποράδων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα.

Στα νησιά η κακοκαιρία έχει επηρεάσει μέχρι τώρα το βορειοανατολικό Αιγαίο (κυρίως τη Λήμνο, τη Χίο και την Ικαρία), τις Κυκλάδες (κυρίως Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Αμοργό, Σέριφο, Κύθνο, Σίφνο, Μήλο) και την Κρήτη. Στα Χανιά, οι περιοχές στις οποίες σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης είναι οι Βλητές, το Πυθάρι, τα Κουνουπιδιανά, ο Αγιος Ονούφριος και ο Σταυρός. Έχει ήδη ξεκινήσει επιθεώρηση του δικτύου για τον εντοπισμό της βλάβης.

Στο Αρκαλοχώρι, στον οικισμό των σεισμόπληκτων έχει μεταφερθεί γεννήτριες ονομαστικής ισχύος 300 kVA. Έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες καλωδιώσεις και το Η/Ζ έχει ήδη εγκατασταθεί και δοκιμαστεί.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου υπάρχει έντονη χιονόπτωση, στάλθηκε ένα συνεργείο δύο ατόμων, το οποίο θα παραμείνει όλο το βράδυ για την άμεση αντιμετώπιση των βλαβών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ