Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη σήμερα- Πού αναμένονται 38 °C

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη σήμερα- Πού αναμένονται 38άρια Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Υψηλές θερμοκρασίες, ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, σύμφωνα με το meteo.

Πιο αναλυτικά, στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά της χώρας, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά ο καιρός θα αλλάξει και θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια ενώ ο άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα δυτικά του νομού 3 έως 5 μποφόρ. Ελαφρά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης και η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται επίσης ηλιοφάνεια ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου και θα υπάρχουν ελαφρά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 22 έως 38, στην Ήπειρο από 21 έως 37, στη Δυτική Στερεά από 22 έως 39, στην υπόλοιπη Στερεά από 24 έως 35, στην Πελοπόννησο από 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 35, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 37, στις Κυκλάδες από 20 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 25 έως 32 και στην Κρήτη από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ