Καιρός - Κολυδάς: Αλλαγή του σκηνικού και πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή

Καιρός - Κολυδάς: Αλλαγή του σκηνικού και πτώση της θερμοκρασίας στο τέλος της εβδομάδας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Για αλλαγή του καιρικού σκηνικού στο τέλος της εβδομάδας  κάνει λόγο ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, σε νέα ανάρτησή του στα social media.

Τις υψηλές θερμοκρασίες και την καλοκαιρία της εβδομάδας που θα διανύσουμε, θα διαδεχτεί από την Κυριακή η πτώση του υδραργύρου κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, όπως επισημαίνει ο Θοδωρής Κολυδάς. Στην πρόγνωσή του αρχικά, κάνει λόγο για αίθριο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ωστόσο προειδοποιεί για λίγα φαινόμενα την Τετάρτη στα βορειοδυτικά και το Σαββατοκύριακο στα βόρεια. Παράλληλα, αναφέρει πως οι ασθενείς νοτιοδυτικοί άνεμοι, έως το τέλος της εβδομάδας θα γυρίσουν σε βοριάδες και αναμένεται να ενισχυθούν. Αυτό μάλιστα θα οδηγήσει και σε πτώση της θερμοκρασίας από την επόμενη εβδομάδα.

«Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου. Από την Κυριακή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και την ερχόμενη εβδομάδα θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά», καταλήγει στην ανάρτησή του.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM