Καιρός: Η κακοκαιρία πάνω από την Αθήνα - Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Καιρός: Η κακοκαιρία πάνω από την Αθήνα - Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με καταιγίδες τις επόμενες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε κλοιό κακοκαιρίας και σήμερα η Αττική, όπου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα έχουν έντονο χαρακτήρα.

Ήδη ο Αττικός ουρανός έχει μαυρίσει, ενώ σε κάποιες περιοχές έχει αρχίσει να βρέχει.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), γενικά, σήμερα, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.


Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και η μέγιστη τιμή της προβλέπεται να φτάσει στα βόρεια τους 25 με 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Σημειώνεται ότι είναι σε ισχύ και σήμερα το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Καιρός: Η κακοκαιρία πάνω από την Αττική - Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με καταιγίδες τις επόμενες ώρες Facebook Twitter

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Η κακοκαιρία πάνω από την Αττική - Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με καταιγίδες τις επόμενες ώρες Facebook Twitter

Μακεδονία, Θράκη


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα. Βαθμιαία θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι το απόγευμα. Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Η κακοκαιρία πάνω από την Αττική - Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με καταιγίδες τις επόμενες ώρες Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM