Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται νέα επιδείνωση με καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται νέα επιδείνωση, με καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας Facebook Twitter
0

Για νέα επιδείνωση του καιρού μέσα στις επόμενες ημέρες, κάνει λόγο στη νέα πρόγνωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος σε νέα πρόγνωσή του για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, αναφέρει πως παρότι υπάρχει βελτίωση και ο υδράργυρος από την Πέμπτη θα αρχίζει να σημειώνει άνοδο, τα δεδομένα αλλάζουν ξανά από το Σάββατο και μετά.

Αναλυτικότερα ο κ. Αρναούτογλου επισημαίνει πως παρότι το Σάββατο ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 17 βαθμούς Κελσίου, κατά τη διάρκεια της νύχτας το σκηνικό θα αλλάξει και σταδιακά θα σημειώνονται φαινόμενα όπως δυνατές βροχές και καταιγίδες.

Μάλιστα από Δευτέρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αύριο Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές το πρωί στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και παροδικές χιονοπτώσεις στα πολύ ορεινά, ενώ μέχρι το βράδυ αναμένονται βροχές στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη βόρεια Στερεά και δεν αποκλείεται και στην Αθήνα.

Στη συνέχεια την Παρασκευή αναμένονται βροχές στη δυτική Ελλάδα, από την Κέρκυρα έως τη Ζάκυνθο και από την Κόνιτσα μέχρι τη Σπάρτη και την Καλαμάτα, ενώ ίσως σημειωθούν βροχοπτώσεις και στην Αττική. Παράλληλα, βαθμιαία ο καιρός θα ξεκινήσει να είναι άστατος στα δυτικά και στα ανατολικά, από τη Λήμνο έως τη Ρόδο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.Το Σάββατο, παρότι θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 και ίσως τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Κυριακή έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού, η οποία θα επηρεάσει περιοχές της Θεσσαλίας, κυρίως τη Στερεά Ελλάδα μαζί και την Αττική αλλά και την Πελοπόννησο, όπου αναμένονται δυνατές βροχές, καταιγίδες, ή και παροδικές χιονοπτώσεις στα βουνά. 

Ξεκινώντας τη νέα εβδομάδα, από τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές, ενώ ο καιρός θα κρυώσει και πάλι, καθώς θα σημειωθεί νέα πτώση της θερμοκρασίας.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM
Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Ελλάδα / Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Από αύριο ξεκινάει η «παρέλαση» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών» προειδοποιεί ο μετεωρολόγος - Οδεύουμε με έντονα άστατες καιρικές συνθήκες προς τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM