Καβάλα: Η αστυνομία έσκαψε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να βρει 4,2 εκατομμύρια ευρώ

Καβάλα: Η αστυνομία έσκαψε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να βρει 4,2 εκατομμύρια ευρώ Facebook Twitter
0

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καβάλα.


Ειδικότερα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας έκαναν έφοδο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, στα Αμισιανά της Καβάλας έχοντας αποκλείσει παράλληλα την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, αστυνομικοί συνέλλεγαν εδώ και μήνες στοιχεία, μέχρι να φτάσουν στην αιφνιδιαστική επιχείρηση κατά την οποία συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας και άλλα άτομα.

Όπως αναφέρει το τοπικό ΜΜΕ, η αστυνομική επιχείρηση φαίνεται να συνδέεται με τους μασκοφόρους ληστές – που φορούσαν μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου – οι οποίοι τον Ιανουάριο του 2019 εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας security και με την απειλή όπλου αλλά και την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον εξανάγκασαν να τους οδηγήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στον Αμυγδαλεώνα. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του βρισκόταν σε κίνδυνο και αποφάσισε να συνεργαστεί με τους δύο κακοποιούς. Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ' όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4,2 εκ. ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί που φαίνεται ότι αναζητούν τα χρήματα από την υπόθεση αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, έσκαψαν με μηχάνημα τον προαύλιο χώρο της αντιπροσωπείας. Μάλιστα, σύμφωνα με πάντα με τις ίδιες πληροφορίες βρήκαν ένα στρατιωτικό σάκο με περίπου 500.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα, με την επιχείρηση να συνεχίζεται και την Παρασκευή καθώς ο χώρος τον οποίο ελέγχουν οι αστυνομικοί δεν έχει σκαφτεί όλος.


Η αντιπροσωπεία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα φυλάσσεται όλο το βράδυ από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομία, πέρα από τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας αναζητά και άλλα πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με πληροφορίες από kavalapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ