No.1

Διαδοχικοί σεισμοί 5,1 και 4,1 Ρίχτερ στην Ικαρία

Ισχυρός σεισμός στην Ικαρία Facebook Twitter
0

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:00 το πρωί ανοιχτά της Ικαρίας.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο, 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ικαρίας, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα 17,5 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Σάμο, τη Χίο και στα γύρω νησιά.


 

Ισχυρός σεισμός στην Ικαρία Facebook Twitter

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 06:09 νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Ικαρία. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 Ρίχτερ.

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Ικαρία Facebook Twitter

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM