ΗΣΑΠ: Κανονικά τα δρομολόγια στο τμήμα Πειραιάς - Νέα Ιωνία

ΗΣΑΠ: Κανονικά τα δρομολόγια στο τμήμα Πειραιάς - Νέα Ιωνία Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού (γραμμή 1 του μετρό) στο τμήμα Πειραιάς - Νέα Ιωνία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Ωστόσο, παραμένει μέχρι στιγμής εκτός λειτουργίας το τμήμα Νέα Ιωνία-Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται πως κανονικά λειτουργούν οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό, εκτός από το τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με τους επιβάτες να μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του Προαστιακού.

Επίσης, πλήρως έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και τα δρομολόγια εκτελούνται μέχρι το Σύνταγμα.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλη την Αττική, λεωφορεία και τρόλεϊ από τα ξημερώματα δεν εκτελούν δρομολόγια με το στόλο των οχημάτων να βρίσκεται στα αμαξοστάσια και να παραμένει σε ετοιμότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ καθώς και με τα ΚΤΕΛ Αττικής, γίνονται συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM
«Προλαμβάνω»: Πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικών εξετάσεων για 5,2 εκατ. πολίτες

Ελλάδα / «Προλαμβάνω»: Πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικών εξετάσεων για 5,2 εκατ. πολίτες

Πρώτη φορά στην πατρίδα μας υλοποιείται το πρόγραμμα εκτίμησης του καρδιαγγειακού κινδύνου «Προλαμβάνω», που αφορά έναν στους δύο Έλληνες και μία στις δύο Ελληνίδες, αφού ο αριθμός των ωφελουμένων αγγίζει τα 5,5 εκατ. ανθρώπους.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε αθωώσει 15 κατηγορούμενους ενώ είχε κηρύξει ενόχους τους τότε επικεφαλής και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Σωτήρη Τερζούδη, Βασίλη Ματθαιόπουλο, Ιωάννη Φωστιέρη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χαράλαμπο Χιόνη
LIFO NEWSROOM