Ηράκλειο: Ξύπνησε η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν διασωληνωμένη με κορωνοϊό

Ηράκλειο: Ξύπνησε η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν διασωληνωμένη εδώ και δύο εβδομάδες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Μετά από πάνω από δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου το Ηράκλειο, «ξύπνησε» η 36χρονη έγκυος που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. 


Η 36χρονη γυναίκα έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον καθώς σύμφωνα, όπως ανέφερε ο Διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης στο ekriti, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της.


«Η 36χρονη έχει ξυπνήσει και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη, παραμένει όμως στη ΜΕΘ. Το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους γιατρούς» σημείωσε ο ίδιος στο ekriti.


Σημειώνεται πως η 36χρονη παρέμενε διασωληνωμένη στο Βενιζέλειο από τις 28 Αυγούστου, όπως είχε γνωστοποιήσει τότε ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Χαχλιούτης, υπενθυμίζοντας τη σύσταση της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των εγκύων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM