Ηράκλειο: Ανήλικος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 12χρονης

Ηράκλειο: Ανήλικος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 12χρονης Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου, με κατηγορούμενο έναν 14χρονο, μετά από καταγγελία μιας 12χρονης μαθήτριας ότι προσωπικό βίντεο τους διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, το επίμαχο βίντεο, που φέρεται να καταγράφηκε με τη συγκατάθεση της 12χρονης, δείχνει ερωτικές σκηνές μεταξύ της ίδιας και του 14χρονου. Η ανήλικη ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι το βίντεο είχε διαρρεύσει και ειδοποίησε τη μητέρα της.

Την Τρίτη, η 12χρονη κατήγγειλε τον 14χρονο στην Ασφάλεια Ηρακλείου, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος διένειμε το βίντεο σε συμμαθητές του. Ο ανήλικος εντοπίστηκε από την αστυνομία και φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας πως δεν βιντεοσκόπησε τις σκηνές.

Από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε το κινητό του και εξετάζεται προκειμένου να εντοπιστεί το επίμαχο υλικό. Η δικογραφία σε βάρος του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM