LIVE!

Ιωάννινα: Nέα μεγάλη καθίζηση και τρύπα βάθους 30 μέτρων στο Καλπάκι

Ιωάννινα: Nέα μεγάλη καθίζηση και τρύπα βάθους 30 μέτρων στο Καλπάκι Facebook Twitter
Φωτογραφία από το epiruspost.gr
0

Νέα μεγάλη καθίζηση εδάφους σημειώνεται μέσα σε δύο 24ωρα στα Ιωάννινα. Σε περιοχή κοντά στο κέντρο του Καλπακίου, σε οικόπεδο, οι κάτοικοι αντελήφθησαν χθες την υποχώρηση του εδάφους σε βάθος περίπου 30 μέτρων σε μια έκταση περίπου 130 τ.μ., σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δημοτικών συμβούλων.


Οι περίοικοι ενημέρωσαν αμέσως την δημοτική αρχή, την αντιπεριφέρεια και την Πολιτική Προστασία, ενώ με το νέο φαινόμενο θα ασχοληθεί εκ νέου το ΙΓΜΕ.


Επιστήμονες, που βρίσκονται στα Ιωάννινα συνδέουν και αποδίδουν το νέο φαινόμενο στον πρόσφατο σεισμό.

Το σημείο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κώστας Καψάλης καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Καλπακίου και σήμερα αναμένεται να γίνει αυτοψία από το ΙΓΜΕ.

Η καθίζηση είναι σε εξέλιξη όπως αναφέρουν τοπικά μέσα από την Ήπειρο.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM