Ιωάννινα: Μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπροστά στα δύο παιδιά της

Ιωάννινα: Μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ΚΕΠ μπροστά στα δύο παιδιά της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο Πέραμα Ιωαννίνων, όταν μία αλλοδαπή γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει έξω από τα ΚΕΠ και μάλιστα μπροστά στα δύο της παιδιά.

Η μητέρα είχε μεταβεί με τα δύο παιδιά της στο ΚΕΠ όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Ασύλου, όπως διευκρίνισε ο δήμος Ιωαννιτών σε ανακοίνωσή του σχετικά με το περιστατικό. Κατά την επίσκεψή της στην υπηρεσία και καθώς, σύμφωνα με το epirus-tv-news, δεν κατέστη δυνατό να διευθετηθεί το θέμα της, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιχείρησε να κάνει κακό στον εαυτό της. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να αφοπλίζουν τη γυναίκα και να μεταφέρουν τα δύο της παιδιά σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν πως η γυναίκα είχε απευθυνθεί στα ΚΕΠ του Δήμου, ωστόσο, με ανακοίνωσή του ο δήμος Ιωαννιτών διευκρίνισε πως για την εξυπηρέτησή της μετέβη στην Υπηρεσία Ασύλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Ο Δήμος Ιωαννιτών διευκρινίζει για το συμβάν στο Πέραμα


 Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, διευκρινίζεται ότι η νεαρή αλλοδαπή δεν είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ του Δήμου για εξυπηρέτησή της αλλά στην Υπηρεσία Ασύλου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο και υπάγεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου».

Με πληροφορίες από epirus-tv-news

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ