ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ηλικιωμένη στα Τρίκαλα ζούσε δύο ημέρες με τον νεκρό γιο της μέσα στο σπίτι χωρίς να το αντιληφθεί

Ηλικιωμένη στα Τρίκαλα ζούσε δύο ημέρες με τον νεκρό γιο της μέσα στο σπίτι χωρίς να το αντιληφθεί Facebook Twitter
0

Νεκρός για τουλάχιστον δύο ημέρες παρέμεινε στο σπίτι του στους Γόμφους Τρικάλων ένας 63χρονος άντρας, χωρίς να το αντιληφθεί η ηλικιωμένη μητέρα του με την οποία ζούσε μαζί.

Ο 63χρονος, παλιός ναυτικός και άνεργος τα τελευταία πολλά χρόνια, ζούσε με τη μητέρα του στο σπίτι τους στο χωριό. Ο εξάδελφός του το πρωί της Παρασκευής, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε δυο-τρεις μέρες να μιλήσει μαζί του, άρχισε να ανησυχεί οπότε κάλεσε συγγενείς απ' το χωριό να τον αναζητήσουν. 

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, αργά το μεσημέρι και καθώς η αναζήτηση ήταν χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισε να ανέβει ο ίδιος στο χωριό. Όταν ρώτησε τη μητέρα του, η οποία έχει συμπτώματα άνοιας, που είναι, εκείνη του απάντησε στα Τρίκαλα και πως «Έχει και κλειστή τη πόρτα απ' το δωμάτιο και δεν ξέρω».

Στη συνέχεια και αφού πλησίασε την πόρτα, άρχισε να τον καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο χτυπούσε μέσα από το δωμάτιο ενώ ταυτόχρονα μια έντονη μυρωδιά κατέκλυζε το χώρο. Έτσι, αποφάσισε να σπάσει τη πόρτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο εξάδελφός του ήταν νεκρός και το πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ