Ιδιοκτήτης καφετέριας στο Χαλάνδρι περιλούστηκε με βενζίνη και απειλούσε ότι θα πυρποληθεί

Ιδιοκτήτης καφετέριας στο Χαλάνδρι περιλούστηκε με βενζίνη και απειλούσε ότι θα πυρποληθεί Facebook Twitter
Φωτο Αρχείου: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Με βενζίνη περιλούστηκε ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο Χαλάνδρι, απειλώντας ότι θα αυτοπυρποληθεί, το μεσημέρι της Τετάρτης στο Χαλάνδρι.

 

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γκίνη και Παλαιολόγου, επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί όσον αφορά υο πρόστιμο ύψους 8.500 ευρώ που του επιβλήθηκε από τον Δήμο Χαλανδρίου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο.

 

Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν μετά από κλήσεις περίοικων, έσβησαν φωτιά που υπήρχε μόνο σε κάποια τραπεζοκαθίσματα, αποτρέποντας τον άνδρα να πυρποληθεί.

  

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM