Η τύχη χαμογέλασε σε άνεργο στην Κοζάνη

Η τύχη χαμογέλασε σε άνεργο στην Κοζάνη Facebook Twitter
1

Άλλαξε ξαφνικά μέσα σε μια στιγμή η ζωή ενός 40χρονου ανέργου από τα Σέρβια Κοζάνης, ο οποίος αναδείχτηκε μοναδικός υπερτυχερός του τζόκερ, κερδίζοντας περίπου το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής. Το δελτίο με το οποίο κέρδισε τα χρήματα, κόστιζε μόλις 4 ευρώ, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης!

Ο 40χρονος διατηρούσε στο παρελθόν ανθοπωλείο στην Κοζάνη, ενώ περιστασιακά εργαζόταν και στις κατασκευές, προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του. Το τελευταίο διάστημα, όμως, είχε μείνει χωρίς δουλειά και αδυνατούσε να καλύψει τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του και των δύο ανήλικων παιδιών του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανή - Νεκρή 32χρονη

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανή - Νεκρή 32χρονη

Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης έφτασε στο σημείο και ανέλαβε και τη διακομιδή της, όμως η 32χρονη υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Λαμίας
LIFO NEWSROOM