No.1

Η πρώτη δοκιμαστική αποστολή του 112 την Τετάρτη - Σε ποια περιοχή θα γίνει η αποστολή μηνύματος έκτακτης ανάγκης

Η πρώτη δοκιμαστική αποστολή του 112 την Τετάρτη - Σε ποια περιοχή θα γίνει η αποστολή μηνύματος έκτακτης ανάγκης Facebook Twitter
0

Σε περίπου 24 ώρες θα γίνει η πρώτη διευρυμένη δοκιμή μηνυμάτων του 112, του αριθμού έκτακτης ανάγκης.


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως η Πρώτη Δοκιμαστική εκπομπή μηνυμάτων - SMS του 112 θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου .

Η ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη:

Στο πλαίσιο των δοκιμών του έργου 112-Συστήματος Συναγερμού Πολιτών, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στο χρονικό διάστημα από Ω/14:00 έως 16:00, με ευθύνη του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, εκπομπές - μηνύματα της υπηρεσίας Cell Broadcast και SMS στην περιοχή της Σύρου.

Οι εκπομπές Cell Broadcast θα ληφθούν από όσες κινητές συσκευές βρίσκονται εντός της περιοχής και υποστηρίζουν την υπηρεσία εκπομπής κυψέλης (Cell Broadcast) ή/και έχουν γίνει ρυθμίσεις ώστε να είναι ενεργοποιημένη.

Τα μηνύματα θα είναι της μορφής «ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ ΩΩ:ΛΛ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ» .

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM