Η Κρήτη ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς της Ευρώπης για διακοπές τον Οκτώβριο

Η Κρήτη ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς της Ευρώπης για διακοπές τον Οκτώβριο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η Κρήτη αναδείχθηκε σε έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για τον μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με την κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα Conde Nast Traveller.

Στον κατάλογο με τους 13 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, η Κρήτη καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Όπως τονίζει το διεθνές μέσο, «ο Οκτώβριος είναι η αγαπημένη εποχή του έξυπνου ταξιδιώτη για διακοπές. Οι τιμές είναι συχνά πολύ πιο προσιτές αυτή την περίοδο ενώ οι επιλογές ποικίλλουν από ονειρεμένα ιταλικά κρησφύγετα μέχρι τα ειδυλλιακά ελληνικά νησιά».

Στην κορυφαία τριάδα του καταλόγου βρίσκονται η Κύπρος , η Σικελία και η Κρήτη. Σύμφωνα με το Conde Nast Traveller «ως γενέτειρα του Δία, της Αφροδίτης, του Απόλλωνα και όλου του δυτικού πολιτισμού, η Κρήτη είναι ένας μύθος που έγινε πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας έχει παραδεισένιες παραλίες, όρμους με φόντο τις ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, εύφορες πλαγιές και μια θερινή σεζόν αρκετά μεγάλη για διακοπές στην παραλία τον Οκτώβριο. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στους αρχαίους ναούς και στο Παλάτι της Κνωσού χωρίς κόσμο και να απολαύσετε την κρητική κουζίνα σε οικογενειακά εστιατόρια μέσα σε ορεινά χωριά».

Στις επόμενες θέσεις της λίστας ακολουθούν η Καλαβρία, η Μάλτα, η Ίμπιζα το Μπόντρουμ, η Ρόδος, το Κάντιθ, το Λανζαρότε, το Αλγκάρβε, η Αντάλια και η Κως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM