Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την Ελένη Ερήμου - Την κατηγορεί για τον θάνατο του πατέρα της

Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την Ελένη Ερήμου - Την κατηγορεί για τον θάνατο του πατέρα της Facebook Twitter
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Eurokinissi
0

Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου κατέθεσε μήνυση εναντίον της Ελένη Ερήμου, καθώς όπως υποστηρίζει, η γνωστή ηθοποιός φέρει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της, τον περασμένο χειμώνα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Κατερίνα Γιαννακόπουλου αποφάσισε να προσφύγει στα δικαστήρια ζητώντας να εξεταστούν εκτενώς οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του πατέρα της και πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Ελένης Ερήμου στην Εκάλη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει ότι υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση στο ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του πατέρα της.

Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την Ελένη Ερήμου - Την κατηγορεί για τον θάνατο του πατέρα της Facebook Twitter
Η Ελένη Ερήμου σε θεατρική παράσταση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR.

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ΄άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ' άρθρον 307 Π.Κ. Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Από την πλευρά της η Ελένη Ερήμου δήλωσε άγνοια για την υπόθεση. ««Πρώτη φορά το ακούω και μένω άναυδη. Το μαθαίνω από δημοσιογράφο. Πώς να τοποθετηθώ όταν δεν έχω ιδέα για τι μου λέτε;», απάντησε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί αγκομαχά η ελληνική αγορά αυτοκινήτου

Αυτοκίνητο / Γιατί αγκομαχά η ελληνική αγορά αυτοκινήτου

Οι ταξινομήσεις καινούργιων Ι.Χ. στη χώρα μας σημείωσαν το πρώτο επτάμηνο του 2022 ελαφρά κάμψη σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ μεγαλύτερες απώλειες εμφανίζουν οι κατηγορίες των ελαφρών και βαρέων φορτηγών, αλλά και των λεωφορείων.
ΠΕΤΡΟΣ ΠΙΤΣΙΝΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ