Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της νότιας Αττικής - Ένας τραυματίας

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της νότιας Αττικής - Ένας τραυματίας Facebook Twitter
0

Χωρίς ρεύμα βρέθηκαν πολλές περιοχές της Αττικής λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της καταιγίδας που έπληξε νωρίτερα την πρωτεύουσα.

Τα προβλήματα με το ρεύμα οφείλονται σε γραμμές μεταφοράς στους πρόποδες του Υμηττού που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και επηρεάζουν οικοδομικά τετράγωνα σε Βούλα, Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Υμηττό.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και με την κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους την ώρα της σφοδρής βροχόπτωσης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από την πρόσκρουση αστικού λεωφορείου σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, στην Κόνωνος, στον Πειραιά.

Από την πρόσκρουση η κολόνα έπεσε πάνω στα καλώδια του τρόλεϊ.

Επιτόπου βρέθηκε η τροχαία Πειραιά, αλλά και συνεργεία για την μετακίνηση του οχήματος και της κολόνας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM