Χωρίς ρεύμα Άνδρος και Τήνος από την κακοκαιρία - Προβλήματα και σε Αττική και Βοιωτία

Χωρίς ρεύμα Άνδρος και Τήνος από την κακοκαιρία - Προβλήματα και σε Αττική και Βοιωτία Facebook Twitter
Προβλήματα στα δίκτυα ηλεκτροδότησης έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ηφαιστίων - EUROKINISSI
0

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας η κακοκαιρία Ηφαιστίων που πλήττει τη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΔΕΔΔΗΕ, από σήμερα το πρωί έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο και στην Τήνο λόγω βλαβών που έχουν προκύψει στις δύο γραμμές μεταφοράς από τις οποίες τροφοδοτούνται τα δύο νησιά, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον διαχειριστή του δικτύου διανομής, αυτή την ώρα η ΔΕΗ επιχειρεί την επαναλειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής στην Άνδρο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση και στα δύο νησιά. «Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των καταναλωτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα στο δίκτυο εντοπίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στη Βοιωτία, στα χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, Καπαρέλλι, Λεύκτρα και Μελισσοχώρι, Δομβραίνα, Ελλοπία και Λεοντάρι.

Στην Αττική, παρουσιάζονται μεμονωμένα προβλήματα σε γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή της Παλλήνης, της Πεντέλης και του Ασπρόπυργου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ