Χιόνια και προβλήματα στο Πήλιο

Χιόνια και προβλήματα στο Πήλιο Facebook Twitter
0

Χιονίζει από τη νύχτα στα ορεινά του Πηλίου, μετά και τη νέα κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή, ενώ απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα αυτοκίνητα που κινούνται μεταξύ Πορταριάς και Χανίων, στον οδικό άξονα Βόλου-Ζαγοράς.

Εκχιονιστικά μηχανήματα λειτουργούν συνεχώς και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τους δρόμους ανοιχτούς σε όλη την Μαγνησία, καθώς χιονίζει και στην Ανάβρα Αλμυρού, τα Κανάλια και το Κεραμίδι.

 Στις Σποράδες, από χθες το βράδυ, βρέχει και σταδιακά λιώνουν οι τεράστιοι όγκοι χιονιού που εξακολουθούν να καλύπτουν την Αλόννησο και την Σκόπελο.

  Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης τόνισε ότι όλος ο μηχανισμός του δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα για τον φόβο πλημμυρών, αλλά έσπευσαν τα συνεργεία για να διατηρήσουν ανοιχτά τα φρεάτια που είχαν καλυφθεί από τα χιόνια.

 Παράλληλα, συνεργεία εξακολουθούν να καθαρίζουν τους δρόμους από τα εκατοντάδες σπασμένα δένδρα και να αποκαταστήσουν την οδική πρόσβαση προς τον Αγιο Δημήτριο και το Καλαμάκι, αφού παραμένουν ακόμη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

 Κλειστά παραμένουν και σήμερα τα σχολεία στην Αλόννησο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ