Χαρδαλιάς: 55 φωτιές ταυτόχρονα στην Ελλάδα - 39 οικισμοί έχουν εκκενωθεί στην Εύβοια

Χαρδαλιάς: 55 φωτιές ταυτόχρονα στην Ελλάδα - 39 οικισμοί έχουν εκκενωθεί στην Εύβοια Facebook Twitter
eurokinissi
0

Για τα εν εξελίξει πύρινα μέτωπα ενημέρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι υπάρχει καλύτερη εικόνα στα πύρινα μέτωπα στην Αττική, αλλά αυτό δεν επιτρέπει εφησυχασμό, καθώς «διαχειριζόμαστε 55 φωτιές ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα».

Ελπίζουμε να οριοθετήσουμε τη φωτιά μέσα στις επόμενες ώρες, είπε ο κ. Πέτσας και τόνισε ότι οι όποιες αναζωπυρώσεις στην Πάρνηθα αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ακόμη ότι η Πυροσβεστική κατάφερε να ανακόψει το μέτωπο της φωτιάς που πέρασε την προηγούμενη νύχτα την εθνική οδό και κατευθύνθηκε προς τη Μαλακάσα. Σε ό,τι αφορά την Εύβοια, επισήμανε ότι 39 οικισμοί έχουν εκκενωθεί, υπενθυμίζοντας ότι η Ρόδος είναι σε κόκκινο συναγερμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM