«Χάπια τζιχαντιστών» με σβάστικα ξέβρασε η θάλασσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο

«Χάπια Τζιχαντιστών» με σβάστικα ξέβρασε η θάλασσα σε Ρόδο και Καστελόριζο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
0

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, τα οποία χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές πριν από τις επιθέσεις τους, εντοπίστηκε από το Λιμενικό σε Ρόδο και Καστελλόριζο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου εντοπίστηκαν στην παραλιακή περιοχή «Κάτω Πέτρες» στη Ρόδο δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων το ένα από το άλλο, τα οποία περιείχαν 90 πλαστικές συσκευασίες «πιθανόν ναρκωτικών ουσιών τύπου ''CAPTAGON''».

«Χάπια Τζιχαντιστών» με σβάστικα ξέβρασε η θάλασσα σε Ρόδο και Καστελόριζο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Παράλληλα, την ίδια ημέρα η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ενημερώθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης ότι εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν σε παραλιακή οδό ν. Μεγίστης, 40 συσκευασίες με δισκία , πιθανόν ναρκωτικών ουσιών, με εκτιμώμενη συνολική ποσότητα 80.800 τεμάχια.

«Χάπια Τζιχαντιστών» με σβάστικα ξέβρασε η θάλασσα σε Ρόδο και Καστελόριζο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

«Μεσημβρινές ώρες της 13-01-2022, στο πλαίσιο διενεργούμενης περιπολίας στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή ''ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΕΣ'' της ν. Ρόδου εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν, δύο (02) τσουβάλια, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων τα ένα από το άλλο, περιέχοντα συνολικά ενενήντα (90) πλαστικές συσκευασίες με δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών τύπου ''CAPTAGON'', ορισμένα εκ των οποίων αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού νερού. Η συνολική τους ποσότητα εκτιμάται στα εκατόν ογδόντα μία χιλιάδες και οκτακόσια δισκία (181.800).

Παράλληλα, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, η Λιμενική Αρχή Ρόδου ενημερώθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης ότι εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν σε παραλιακή οδό ν. Μεγίστης, σαράντα (40) συσκευασίες περιέχουσες δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών, με εκτιμώμενη συνολική ποσότητα ογδόντα χιλιάδες οκτακόσια τεμάχια (80.800). Από τις μέχρι σήμερα πραγματοποιηθείσες περιπολίες των εμπλεκόμενων Λιμενικών Αρχών δεν εντοπίστηκαν περαιτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω συσκευασίες έφεραν εξωτερικά λογότυπο με το σύμβολο της σβάστικας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM