Χανιά: Συνολικά 14 συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι στον μαθητή του ΕΠΑΛ

Χανιά: Συνολικά 14 συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι στον μαθητή του ΕΠΑΛ Facebook Twitter
Φωτ. μετά την αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά / zarpanews.gr
0

Σε 14 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές, για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ΕΠΑΛ στα Χανιά.

Οι προσαγωγές που έγιναν το βράδυ κατά τη διάρκεια του περιστατικού στα Χανιά έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, και οι συλληφθέντες παραπέμπονται την Τετάρτη σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις απολογίες τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οκτώ εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικοι.

Την ίδια ώρα έξι ενήλικες, ως γονείς και κηδεμόνες τους, είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ο 17χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, αφού από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κρίθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να νοσηλευτεί. Φέρει ελαφρά τραύματα και εκδορές στο πρόσωπο από το αιχμηρό αντικείμενο από το οποίο φέρεται να δέχτηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε όταν εξωσχολικοί μπήκαν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Δαίδαλος το βράδυ της Δευτέρας. Διαπληκτίστηκαν με τον 17χρονο, τον τραυμάτισαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με τραύμα στο πρόσωπο από μαχαίρι.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM