Χαλκιδική: Μυστήριο με πτώμα άντρα - Βρέθηκε σε κατασχεμένο πλοίο

Χαλκιδική: Μυστήριο με πτώμα άντρα - Βρέθηκε σε κατασχεμένο πλοίο Facebook Twitter
0

Νεκρός εντοπίστηκε, ένας 40χρονος Έλληνας, σε κατάστρωμα κατασχεμένου πλοίου, που βρισκόταν στο λιμάνι Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, το βράδι του Σαββάτου, από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ για ύπαρξη σορού άνδρα, εντός κατασχεμένου πλοίου, το οποίο ελλιμενίζεται στον λιμένα Νέων Μουδανιών.

Άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής βρέθηκαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για 40χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε ανάσκελα στο κατάστρωμα του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, δίπλα στο πτώμα του άντρα εντοπίστηκε ένα σχοινί.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Για το περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίνεται η φωτιά στην Χίο: Σε απόσταση λίγων μέτρων από τα Μαστιχοχώρια

Ελλάδα / Μαίνεται η φωτιά στην Χίο: Σε απόσταση λίγων μέτρων από τα Μαστιχοχώρια

Διαδοχικά μηνύματα από το 112 για εκκένωση οικισμών - «Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οργανωμένης εγκληματικής ενέργειας» δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Η κραυγή της οικογένειας για τη δικαστική ταλαιπωρία 9 χρόνια

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Η κραυγή της οικογένειας για τη δικαστική ταλαιπωρία επί 9 χρόνια

Ο ξάδερφος της Έφης Τσιχλάκη, Εμμανουήλ Αθανασίου, καταγγέλλει δημόσια στο Facebook την αποδόμηση της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση της δολοφονίας της και προαναγγέλλει προσφυγή στα αστικά δικαστήρια και διεθνή ανάδειξη της υπόθεσης
LIFO NEWSROOM