ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Χαλκιδική: Βρέθηκε αγοράκι 2,5 ετών που είχαν χάσει οι γονείς του

Χαλκιδική: Βρέθηκε αγοράκι 2,5 ετών που είχαν χάσει οι γονείς του Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού αγοριού 2,5 χρονών, που εξαφανίστηκε το πρωί από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί βρισκόταν μαζί με τους γονείς του και ένα ακόμη αγοράκι, ξαδερφάκι του, σε χωράφι στην Καλλικράτεια. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι γονείς το έχασαν από τα μάτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία στις 11.30 το πρωί. Τελικά το αγοράκι εντοπίστηκε, καλά στην υγεία του, στις 2 το μεσημέρι από ελικόπτερο της αστυνομίας, σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου χάθηκε.

 
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM