Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar Facebook Twitter
0

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar στη Χαλκιδική δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας τις βίαιες σκηνές που εκτυλίχθηκαν. Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα Βούλγαρων να ξεκινάει τη συμπλοκή, ρίχνοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Λίγο αργότερα, μια ομάδα έξι ατόμων εισβάλλει στο bar, προκαλώντας χάος και πανικό ανάμεσα στους πελάτες. Ο χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με πολλούς από τους θαμώνες να τρέχουν να βρουν καταφύγιο.

Η βία συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, όπου οι Βούλγαροι επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, επίσης βουλγαρικής καταγωγής. Οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν ακόμα και όταν κατέρρευσε στο έδαφος.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και ρόπαλα. Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο και κατέφθασε ενίσχυση από την ΟΠΚΕ.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ακούστηκαν πέντε έως έξι πυροβολισμοί από το εσωτερικό του καταστήματος, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους. Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ, οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο και συνέλαβαν πέντε άτομα, τα οποία φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο.

Δύο άτομα από την ομάδα των Βούλγαρων τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, με έναν σοβαρά στο στήθος και έναν ελαφρά στο χέρι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπως και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Οι δράστες των πυροβολισμών εκτιμάται ότι είναι τρία άτομα, με έναν από αυτούς να έχει ήδη ταυτοποιηθεί και να αναζητείται. Πιστεύεται ότι οι ένοπλοι ήταν μπράβοι που είχαν προσληφθεί για να παρέχουν προστασία στο κατάστημα.

Ευτυχώς, κανένας άλλος από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες μικρού διαμετρήματος. Η Ασφάλεια της περιοχής συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει και να συλλάβει όλους τους εμπλεκόμενους.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM