Χαλκίδα: Φωτιά σε μαγαζί κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για τη νίκη του Ολυμπιακού

Χαλκίδα: Φωτιά σε μαγαζί κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για τη νίκη του Ολυμπιακού Facebook Twitter
Φωτ.: Eviathema
0

Δεκάδες ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους επί της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Europa Conference League στην πόλη της Χαλκίδας. 

Η κατάσταση στη Χαλκίδα ξέφυγε ωστόσο όταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού εν μέσω πανηγυρισμών έκαψαν ένα μαγαζί εκτοξεύοντας φωτοβολίδα. 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το Eviathema, φαίνεται το μαγαζί στην παραλία την Χαλκίδας να καίγεται μετά τη ρίψη φωτοβολίδας και βεγγαλικών. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. 

Με πληροφορίες από Eviathema 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM