H περίεργη μαρτυρία για τη «Φοίβη» στην υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης που συνελήφθη για κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

H περίεργη μαρτυρία για τη «Φοίβη» στην υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης που συνελήφθη για κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ. Facebook Twitter
1

Στις 30 του μήνα αναμένεται να κληθεί για ακρόαση από τις δικαστικές αρχές η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. 

Οι γονείς της 19χρονης αγωνιούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μιλήσουν, σε πρώτη φάση μαζί της, και παράλληλα να δουν με ποιόν τρόπο θα την βοηθήσουν.

Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει πως οι πιθανότητες έκδοσής της στην Ελλάδα είναι σχεδόν μηδαμινές. Ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης δικηγορικού γραφείου στο Χονγκ Κονγκ που αναλάβει την εκπροσώπησή της 19χρονης η οποία κρατείται σε φυλακές για γυναίκες ηλικίας 14 έως 21 ετών.

Μπορεί η κατάσταση της υγείας της να είναι καλή ωστόσο ψυχολογικά είναι πολύ άσχημα και δείχνει να μην έχει πλήρη επίγνωση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Την ίδια ώρα υπάρχει και μια αρκετά περίεργη μαρτυρία ενός άντρα που είναι γνωστός ως  πατέρας Τζον Γουίδερσπουν και είναι καθολικός ιερέας ο οποίος έχει το προσωνύμιο «ο Άγιος των φυλακισμένων στο Χονγκ Κονγκ«.



Ο Τζον Γουίδερσπουν, τα τελευταία τρία χρόνια άρχισε μια ιδιαίτερη καμπάνια με την οποία ζητά από εκείνους που έγιναν «βαποράκια» για χάρη σκληρών κυκλωμάτων να περιγράψουν το πώς έφτασαν με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, αλλά και να αποκαλύψουν ποιοι τους στρατολόγησαν. Τα στοιχεία δημοσιεύει σε ένα φόρουμ.

Ο Ant1 μίλησε με τον καθολικό ιερέα. Εκείνος καταγγέλλει ότι το 19χρονο μοντέλο στρατολογήθηκε από μια γυναίκα η οποία ονομάζεται «Φοίβη» και ανήκει σε όκύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αντίς Αμπέμπα, με «πλοκάμια» και δίκτυα σε ολόκληρα τον κόσμο.

Ο Τζον Γουίδερσπουν τόνισε στον Ant1: «Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη». Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν!».

Δείτε στο βίντεο τα όσα υποστηρίζει:

 

Με πληροφορίες από ant1news.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σε στέλνουν από Αιθιοπία στο Χονγκ Κονγκ, να πάρεις κάτι και να γυρίσεις. Σίγουρα όχι σοκολάτες, και αν δεν ξέρεις ανοίγεις να δεις. Άρα ξέρεις. Ότι και να λέει αυτός ο 'Άγιος των φυλακισμένων είναι θεωρίες. Βασικά τι Αγιος και κουραφέξαλα... Για την αστυνομία δουλεύει ώστε να ψαρεύει χρήσιμες πληροφορίες.