H Έλενα Ακρίτα απαντά στον μητροπολίτη Αμβρόσιο που την είπε «ξετσίπωτη»

H Έλενα Ακρίτα απαντά στον μητροπολίτη Αμβρόσιο που την είπε «ξετσίπωτη» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
1

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο που την αποκάλεσε «ξετσίπωτη» με αφορμή όσα έγραψε η δημοσιογράφος για την συνάντησή του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου είναι σχεδόν μονολεκτική.

«Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα.[...]Και λίγα έγραψα», σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα. Γράφει:«Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα.» #καιλίγαέγραψα»

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά είχε συντελέσει αποφασιστικά ( ο Κουρουπλής), ώστε η αείμνηστη Υφυπουργός Κυπριωτάκη να μας χορηγήσει μια επιχορήγηση πολλών εκατομμυρίων δραχμών, Πηγή:Reader.grΌταν έχειςκοινά ενδιαφέροντα, έ, μιά φωτογραφία θα την βγάλεις.