Την περασμένη εβδομάδα, ο διάσημος σεφ Jamie Oliver προκάλεσε αντιδράσεις καθώς ο ίδιος στράφηκε εναντίον των μητέρων της Βρετανίας που δεν θηλάζουν τα μωρά τους. Ο Oliver έκανε κάποιες δηλώσεις σε μια συνέντευξη στις οποίες μεταξύ άλλων είπε πως οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την υγεία των παιδιών τους πρέπει να τα θηλάζουν, πως αυτό είναι ευεργετικό για την υγεία τους και πως η χώρα του έχει σημαντικό πρόβλημα με τα πολύ χαμηλά ποσοστά θηλασμού. Οι δηλώσεις δυσαρέστησαν πολλές μητέρες και γενικά υπήρξαν αντιδράσεις και πολλά σχόλια για μέρες. 

 

H Αdele απαντά σε όσα είπε ο Jamie Oliver για το θηλασμό με ένα "go f*ck yourself"

 

Θέση στο θέμα πήρε όμως και η Adele η οποία επέλεξε να απαντήσει ως μητέρα και η ίδια, και μάλιστα κατά τη διάρκεια συναυλίας της. 

 

"Είναι γελοίο (fucking ridiculous) και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας πιέζουν μπορούν απλά να πάνε να πηδηχτούν" η τραγουδίστρια δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο O2 Arena του Λονδίνου αυτή την εβδομάδα. "Επειδή είναι δύσκολο. Μερικές από εμάς δεν μπορούν να το κάνουν. Το έκανα για περίπου 9 εβδομάδες." πρόσθεσε και ενθάρρυνε τις νέες μητέρες να θρέφουν τα παιδιά τους με όποιον τρόπο μπορούν και να μην αισθάνονται ενοχές αν δεν τα καταφέρνουν με το θηλασμό.