Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος του Αγρινίου: Έδωσα το όπλο στην αστυνομία, λέει η αδελφή του

Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος του Αγρινίου: Έδωσα το όπλο στην αστυνομία, λέει η αδελφή του Facebook Twitter
Το πατρικό σπίτι του δράστη στο Αγρίνιο / Φωτογραφία: synidisi.gr
0

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η μεταγωγή του 30χρονου γυναικοκτόνου στο Αγρίνιο.

Ο άντρας παραδόθηκε στην αστυνομία, που τον αναζητούσε για τη γυναικοκτονία της 43χρονης Δώρας Ναστούλη, στην ευρύτερη περιοχή της Μυρτιάς, όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 30χρονος πρώην σύντροφος της Δώρας Ναστούλη, συνελήφθη ενώ κατασχέθηκαν ένα όπλο και ένα μαχαίρι. 

Βίντεο από το τοπικό μέσο agriniopress.gr, δείχνει την αυτοκινητοπομπή της μεταγωγής του δράστη, αλλά και τη μητέρα και την αδελφή του που φαίνεται πως ήταν μαζί του. Στο βίντεο, η αδελφή του γυναικοκτόνου ακούγεται να λέει «το πήρανε το παιδί» και «τα έδωσα εγώ, είχαν τα αποτυπώματά του, όπλο και μαχαίρι».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM