Γιώργος Μαζωνάκης: «Με έχει μπλοκάρει παντού, του έστειλα στο Instagram για την επέμβαση της μητέρας μας» λέει η αδελφή του

Γιώργος Μαζωνάκης: «Με έχει μπλοκάρει παντού, του έστειλα στο Instagram για την επέμβαση της μητέρας μας» λέει η αδελφή του Facebook Twitter
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τις αδελφές του, Βάσω και Μαρία / NDP
0

Δεν έχει τέλος η διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την οικογένειά του.

Την Τρίτη, η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ένα ιατρικό θέμα, το οποίο «είναι σοβαρό».

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, μία εκ των αδελφών του δημοφιλούς τραγουδιστή, η Μαρία Μαζωνάκη, μιλώντας σε εκπομπή του AΝΤ1, υποστήριξε πως η ίδια έχει προσπαθήσει να ενημερώσει τον αδελφό της για την εξέλιξη αυτή, ωστόσο την έχει μπλοκάρει από παντού και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι παρότι ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωρίζει για την κατάσταση της μητέρας τους, ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

«Να χρησιμοποιήσω το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου για να προκαλέσω το συναίσθημα του αδελφού μου; Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Το μήνυμα για την επέμβαση της μητέρας μας το έστειλα μέσω Instagram γιατί εδώ και περίπου έναν χρόνο με έχει μπλοκάρει από παντού και επειδή ξέρω ότι το διαχειρίζεται ο ίδιος, και άλλοι αλλά κυρίως ο ίδιος, για αυτό το έστειλα εκεί. Γιατί ήθελα να ξέρει, δεν ήθελα αν συμβεί κάτι να γυρίσει και να μου πει «γιατί δεν μου είπατε κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Δυστυχώς, ο Γιώργος παρά το ότι ενημερώθηκε, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί μας. Ούτε άμεσα ούτε μέσω τρίτου. Και δεν περίμενα κιόλας να επικοινωνήσει. Ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τον Γιώργο που από τη μία μου είναι ευχάριστο γιατί αγαπάνε τον αδελφό μου, αγαπάνε το αίμα μου αλλά από την άλλη ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει. Τι να του πεις αυτού του κόσμου; Δεν μπορώ να τους κακολογήσω», κατέληξε.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
NETFLIX PARAMOUNT WARNER BROS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

TV & Media / Ο Τραμπ αγόρασε χρέος της Netflix εν μέσω της «μάχης» της Paramount να αποκτήσει τη Warner Bros

Νέα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε ομόλογα της Netflix την περίοδο που η Paramount προσπαθούσε να αποσπάσει τη Warner Bros. Discovery από τον «κολοσσό» του streaming
THE LIFO TEAM