Γιάννης Καλλιάνος: Εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στο πολιτικό του γραφείο

Γιάννης Καλλιάνος: Εμπρηστικός μηχανισμός στο πολιτικό γραφείο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στο κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου στην Αργυρύπουλη.

Ο ίδιος ο βουλευτής ανέφερε σε ανάρτησή του ότι προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, με τις αρχές να εξετάζουν κάμερες από τα γύρω μαγαζιά.

Επιπλέον, έκανε λόγο για εχθρούς της Δημοκρατίας, ενώ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά.

»Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη...Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM