Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο θα δικαστούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο θα δικαστούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας Facebook Twitter
0

Αύριο αναμένεται να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς της μικρής που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε την επομένη σε περιοχή του Χαϊδαρίου.

Οι γονείς της 4χρονης Μαρίας οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κινδύνου κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.


Οι δύο κατηγορούμενοι, που θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ ως τη δίκη τους, φέρονται να υποστήριξαν ενώπιον του Εισαγγελέα πως κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι όταν για ελάχιστο διάστημα το άφησαν μόνο του.

Η μικρή Μαρία βρέθηκε μετά από σχεδόν 24 ώρες, το μεσημέρι της Δευτέρας στην λεωφόρο Καβάλας, στην περιοχή Αφαία Σκαραμαγκά.

Το παιδί εντοπίστηκε από άντρα του Λιμενικού Σώματος ο οποίος αναγνώρισε την μικρή και μαζί με δύο γυναίκες την μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ ανέλαβαν αμέσως την υποστήριξη του παιδιού και προσπαθούν από χθες να μάθουν τ συνέβη και να αποσπάσουν κάποια χρήσιμη πληροφορία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM