ΓΕΣ: Τραυματισμός δύο στρατιωτών- Εκπυρσοκρότησε όπλο σε στρατόπεδο

ΓΕΣ: Τραυματισμός δύο στρατιωτών- Εκπυρσοκρότησε όπλο σε στρατόπεδο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά, από εκπυρσοκρότηση όπλου, μέσα σε στρατόπεδο.

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης, οι δύο στρατιώτες που υπηρετούν σε μονάδα της Αττικής, τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, έπειτα από εκπυρσοκρότηση όπλου. Οι στρατιώτες διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ γίνεται έρευνα για το περιστατικό.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον τραυματισμό των στρατιωτών:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020, οι Στρατιώτες Ι.Κ. και Χ.Π. οι οποίοι υπηρετούν σε Μονάδα της Αττικής, τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, συνεπεία εκπυρσοκρότησης τυφεκίου, εντός στρατοπέδου.

Οι Οπλίτες Θητείας διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM