Γεροβασίλη για το πόρισμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Γεροβασίλη για το πόρισμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη Facebook Twitter
0

Κρίσιμο στοιχείο προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στη διαλεύκανση του τραγικού θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, χαρακτηρίζει το πόρισμα των ιατροδικαστών, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη, το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών δίνει τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για να διαλευκανθεί ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου. Είναι κρίσιμο στοιχείο στην προσπάθεια να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δίνοντας τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM