No.1

Γενική αργία αύριο «παντού»: Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στις πληγείσες περιοχές

Γενική αργία αύριο παντού: Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Facebook Twitter
0

Γενική αργία αύριο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.


Το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες είχε αφήσει ανοιχτό από το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας. 

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» πλήττει την Αττική, η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές δεν έχει σταματήσει από το πρωί και αναρίθμητοι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι σε μεγάλες οδικές αρτηρίες. Το ρεύμα δεν έχει επανέλθει σε αρκετές περιοχές που είναι από το πρωί χωρίς ρεύμα. 

Στην Αττική Οδό υπάρχουν οχήματα από το μεσημέρι, με οδηγούς να καταγγέλουν πως έχουν προχωρήσει μόλις λίγα χιλιόμετρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του στρατού για την Αττική Οδό. Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού γίνονται από έξι διαφορετικά σημεία ώστε να φύγουν οι οδηγοί. 

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM