Μια καταγγελία που προκαλεί αποτροπιασμό και οργή βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα καθώς στην Ηλιούπολη βρέθηκε κομμένο κεφάλι σκύλου ενώ αναφέρεται πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό.

 

Το μακάβριο εύρημα με το κομμένο κεφάλι σκύλου ράτσας Γιορκσάιρ εντοπίστηκε σε κεντρική πλατεία ενώ την είδηση έκανε γνωστή η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

 

«Ενημερωθήκαμε νωρίς το απόγευμα για την ύπαρξη κομμένης κεφαλής yorkshire terrier στην πλ. Αναγνωσταρά στην Ηλιούπολη. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία κι η υπόθεση ερευνάται. Μάλιστα σήμερα μάθαμε ότι πρόκειται για το 2ο περιστατικό αποκεφαλισμένου ζώου στην περιοχή. Παρακαλούμε όποιος έχει στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη αυτών των αποτρόπαιων πράξεων να τα καταθέσει καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για σοβαρά διαταραγμένο άτομο», αναφέρει η δημοσίευση στο Facebook. Σύμφωνα και με το τοπικό ilioupolinews.gr, κάτοικος της περιοχής βρήκε αποκεφαλισμένο το σκυλί και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα που το βρήκε τον αποκεφαλισμένο σκύλο ισχυρίζεται πως είναι το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό μέσα σε λίγες εβδομάδες. Την έρευνα για το συμβάν και τον εντοπισμό του δράστη ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης.