Φώτης Σεργουλόπουλος: Πάντα ζούσα ελεύθερα - Δεν είχα καμία αναστολή στο να αποκαλυφθώ

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ζούσα ελεύθερα - Δεν είχα καμία αναστολή στο να αποκαλυφθώ» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την φιλοσοφία του, τα επαγγελματικά του εγχειρήματα και την στάση που τηρεί στην επικοινωνία του. 

Πάντα ζούσε ελεύθερα, όπως είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Άρεσε όταν έκανα πρωινό με τη Μαρία και δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι».

«Ο γιος μου με ρώτησε για το ρατσισμό»

«Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα» είπε για την στάση που τηρεί απέναντι στον γιο του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα ερώτημα που του το παιδί του σχετικά τον ρατσισμό. «Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου» σχολίασε σημειώνοντας πως ο Γιώργος (ο γιος του) έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς νιώθει αυτή την περίοδο της ζωή του, δήλωσε πολύ ευτυχισμένος. «Πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας».

«Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση»

Αναφερόμενος στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, δήλωσε πως του αρέσει η δουλειά που κάνει στο Youtube, ενώ εκτίμησε πως θα μπορούσε να το κάνει και στην τηλεόραση. «Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ